online receptár pre chutné varenieonline receptár pre chutné varenie

v kategórii:
všetky slová aspoň 1 slovo presný výraz
v názvoch podľa surovín podľa postupu

Vyberte si   recept
podľa obrázka

Vedeli ste, že ...

  • ak chcete mať sneh z bielkov do koláča kvalitnejší, mierne bielky osoľte a pridajte 4 cl vody
  • ak chcete, aby kysnuté buchty vydržali dlhšie čerstvé a vláčne, potrite ich hneď po vybratí z rúry vodou zmiešanou s rumom a cukrom
  • pre lepšiu chuť rezňov pridajte pri obaľovaní do strúhanky sézamové semienka
Anketa

Na www.recepty.pre-vas.sk by ste si kúpili


[803] domace potreby
domace potreby35 %
[525] nábytok
nábytok23 %
[469] elektrospotrebiče
elektrospotrebiče21 %
[467] knihy
knihy21 %

Celkový počet hlasov je 2264

Výsledky predchádzajúcich ankiet

Grilážky

Recepty pre vás - Koláče, zákuskyPridajte svoj obľúbený recept!
Grilážky

Zdenka Gabajová, 17. júla 2010

Potrebujeme:

  • 250 g kryštálového cukru
  • 250 g smetolu
  • 1 salko
  • 250 g nahrubo namletých orechov
  • tortové oblátky
  • čokoládová poleva

Postup:

Cukor upálime na karamel, pridáme na kocky nakrájaný smetol a rozpustíme na miernom ohni. Pomaly prilievame salko a miešame, aby sa všetky suroviny spojili. Napokon primiešame orechy. Hmotu natierame na oblátky 2-3 vrstvy. Zaťažíme aspoň na pol dňa, aby karamel stuhol. Pokrájame na kocky a ozdobíme čokoládovou polevou.

Dobrú chuť!


Náhodné 3 recepty:

Pudingová trikolóra

Jablká ošúpeme, zbavíme jaderníkov a pokrájame na menšie kúsky. Dáme do menšieho hrnca, podlejeme 1 dcl vody, pridáme 2 lyžice cukru a udusíme...

Čítať celý recept

Mrkvovo-broskyňový džús

Broskyne umyjeme a spolu s broskyňovým džúsom rozmixujeme. Primiešame mrkvový džús a šťavu z citróna. Mrkvu najemno nastrúhame a pridáme ju...

Čítať celý recept

Zubáč s gaštanmi na ružičkovom keli

1. Šupky gaštanov narežeme do kríža, 30 minút povaríme, potom olúpeme a varíme ďalších 20 minút v polovici dávky vývaru. 2. V panvici necháme...

Čítať celý recept