online receptár pre chutné varenieonline receptár pre chutné varenie

v kategórii:
všetky slová aspoň 1 slovo presný výraz
v názvoch podľa surovín podľa postupu

Vyberte si   recept
podľa obrázka

Vedeli ste, že ...

  • pri varení strukovín pridáme do vody trošku sódy bikarbóny, aby krásne zmäkli
  • pri príprave jablkového kompótu pridajte po vychladnutí lyžicu medu, bude oveľa lahodnejší
  • ak vám zostala polovica ošúpanej cibule, potrite ju maslom, zabaľte do potravinárskej fólie a dajte do chladničky
Anketa

Na www.recepty.pre-vas.sk by ste si kúpili


[841] domace potreby
domace potreby35 %
[544] nábytok
nábytok23 %
[512] elektrospotrebiče
elektrospotrebiče21 %
[489] knihy
knihy20 %

Celkový počet hlasov je 2386

Výsledky predchádzajúcich ankiet

Grilážky

Recepty pre vás - Koláče, zákuskyPridajte svoj obľúbený recept!
Grilážky

Zdenka Gabajová, 17. júla 2010

Potrebujeme:

  • 250 g kryštálového cukru
  • 250 g smetolu
  • 1 salko
  • 250 g nahrubo namletých orechov
  • tortové oblátky
  • čokoládová poleva

Postup:

Cukor upálime na karamel, pridáme na kocky nakrájaný smetol a rozpustíme na miernom ohni. Pomaly prilievame salko a miešame, aby sa všetky suroviny spojili. Napokon primiešame orechy. Hmotu natierame na oblátky 2-3 vrstvy. Zaťažíme aspoň na pol dňa, aby karamel stuhol. Pokrájame na kocky a ozdobíme čokoládovou polevou.

Dobrú chuť!


Náhodné 3 recepty:

Parížske rezne

Teľacie mäso dobre umyjeme, pokrájame na rezne, posolíme, vložíme do mlieka a necháme hodinu postáť. Z vajec, 5 lyžíc mlieka, soli a hrubej...

Čítať celý recept

Rumové guľky

Piškóty pomelieme, pridáme strúhanku, orechy, cukor, kakao, hrozienka, čokoládu, rum a toľko mlieka, aby sme vytvorili cesto, ktoré sa nelepí...

Čítať celý recept

Uhorky plnené parenicou a chrumkavým kuracím mäsom

Uhorku pokrájame na asi 7-8 cm kúsky, vydlabeme ich čajovou lyžičkou tak, aby zostalo dno o hrúbke asi 1 cm. Cesnak a cibuľu opečieme na panvici...

Čítať celý recept