Sacherova torta

Sacherova torta

g kryštálového cukru vyšľahať do tuha so 7 bielkami, pridať vyšľahané 4 žĺtky so 80 g oleja. Zmiešať tieto dve hmoty spolu a pridať 70 g hladkej múky, 40 g polohrubej múky a 50 g kakaa. Vyliať do okrúhlej tortovej formy a upiecť. Po upečení prekroji

Potrebujeme

  • 7 bielkov
  • 4 žĺtky
  • 80 ml oleja
  • 210 g kryštálového cukru – krupica
  • 70 g hladkej múky
  • 40 g polohrubej múky
  • 50 g kakaa
  • džem
  • čokoládová poleva

Postup:

210 g kryštálového cukru vyšľahať do tuha so 7 bielkami, pridať vyšľahané 4 žĺtky so 80 g oleja. Zmiešať tieto dve hmoty spolu a pridať 70 g hladkej múky, 40 g polohrubej múky a 50 g kakaa. Vyliať do okrúhlej tortovej formy a upiecť. Po upečení prekrojiť na 3 časti a naplniť džemom. Celú tortu obliať čokoládou.

0 komentárov k článku “Sacherova tortaPridajte vlastný →

Pridaj komentár