Preskočiť na obsah

Slonie žrádlo

Potrebujeme

  • 1/2 kg mäkkej salámy
  • 3 cibule
  • 8 kyslých uhoriek
  • 1 lyžica horčice
  • 1 lyžica oleja
  • 1 lyžica octu
  • 100 g paradajkového pretlaku
  • 3 lyžičky kryštálového cukru
  • 150 g majonézy
  • soľ

Postup:

Cibuľu a uhorky posekáme nadrobno a zmiešame so salámou pokrájanou na rezance. Ocot, olej, paradajkový pretlak, horčicu, soľ a cukor povaríme na miernom ohni, kým sa nespoja na hladkú masu. Tou potom zalejeme uhorky so salámou. Po vychladnutí pridáme majonézu a dobre premiešame. Necháme odstáť v chladničke.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *