Preskočiť na obsah

Bravčové na horčici

Potrebujeme

  • 60 Dkg bravčového stehna
  • 3 väčšie cibule
  • 4 Dkg masti
  • 2 lyžice horčice
  • 1 lyžica červenej mletej papriky
  • čierne mleté korenie
  • kúsok bobkového listi
  • soľ

Postup:

Bravčové stehno dobre umyjeme, osušíme a následne nakrájame na rezne. Rezne naklepeme a na rozpálenej masti opečieme po oboch stranách. Na výpeku speníme pokrájanú cibuľku.

Rezne osolíme, okoreníme a potrieme horčicou. Na cibuľke chvíľu opražíme papriku, pridáme rezne, poopekáme a podlejeme vodou. Dusíme do zmäknutia.

Bravčové na horčici podávame s ryžou a pikantným uhorkovým šalátom.

Pridaj komentár