Preskočiť na obsah

Kurča pod perinou

Potrebujeme

  • 1 kurča
  • 500 g bravčového bôčika
  • 3 rožky
  • 2 vajcia
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • olej
  • majoránka
  • petržlenová vňať
  • 1 cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • mletá červená paprika
  • vegeta

Postup:

Kurča umyjeme a nakrájame na menšie kúsky. Osolíme ich, posypeme paprikou a rozložíme na vymastený pekáč. Bôčik, rožky, cibuľu a cesnak pomelieme, pridáme soľ, rozšľahané vajcia, vegetu a posekanú vňať a všetko dobre premiešame. Zmes navrstvíme na rozložené kurča a dáme piecť do vyhriatej rúry.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *