Preskočiť na obsah

Maškrtný jazýček

Potrebujeme

  • 1kg hladkej múky
  • 1 kypriaci prášok ale musí byť Dr . Oetker
  • 3 hrnčeky mlieka
  • 5 bonbónov tatiana
  • 6 tabuliek čokolády mliečno-bielej DUO

Postup:

1 Kg hladkej múky zmiešame na sucho s kypriacim práškom.Potom pridáme pomaly 3 hrnčeky mlieka. Nastrúhame si čokoládu a rozmačkáme tatianu, pričom oriešky musia zostať v celku.
Postrúhanú čokoládu pridáme do cesta aj s orieškami z bonbónov. Cesto vylejeme na plech, aký doma máme a čokoládu z Tatiany posypeme na vrch. Dáme piecť.
Keď to bude hotové uvidíte to. Pre nezodpovedných 20-25 minút .

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *