Potrebujeme
- 400 g králičieho mäsa
- 1 cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- petržlenovú vňať
- 1 hrsť slnečnicových semienok
- 1 lyžica olivového oleja
- mletá sladká paprika
- 1 hlávku šalátu
- 100 g cherry paradajok
- soľ
- mleté čierne korenie
Dressing: 1 biely jogurt - 2 strúčiky cesnaku
- 1 šalátová uhorka
Postup:
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky, primiešame olej, papriku, soľ, korenie, na platáky nakrájaný cesnak, nasekanú cibuľu a petržlenovú vňať. Hodinu necháme odstáť v chladničke. Znovu premiešame a pridáme slnečnicové semienka. Zmes smažíme na panvici na troche olivového oleja. Na tanier naukladáme listy šalátu, mäso a paradajky. Zalejeme dressingom, ktorý sme pripravili z jogurtu, pretlačeného cesnaku a nastrúhanej uhorky.