Preskočiť na obsah

Voňavé rezne

  • by

Potrebujeme

  • 500 g vykosteného králičieho mäsa
  • 4 lyžice solamylu
  • 150 g mäkkej salámy
  • 150 ml leča
  • 4 vajcia
  • 150 ml oleja
  • 2 lyžičky vegety
  • 1 cibuľa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • soľ

Postup:

Salámu nakrájame na kocky, pridáme lečo, solamyl, vajcia, olej, vegetu, nakrájanú cibuľu a soľ. Všetko dobre premiešame a do marinády vložíme mäso nakrájané na drobné kúsky. Odložíme na 24 hodín do chladničky. Pred prípravou primiešame ešte roztlačený cesnak a opäť dobre premiešame. Z takto pripravenej masy tvoríme na panvici rezne, ktoré opečieme z oboch strán. Podávame so zemiakovou kašou. Rezne sa dajú rovnako pripraviť aj z kuracieho mäsa.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *