Salámu nakrájame na kocky, pridáme lečo, solamyl, vajcia, olej, vegetu, nakrájanú cibuľu a soľ. Všetko dobre premiešame a do marinády vložíme mäso nakrájané na drobné kúsky. Odložíme na 24 hodín do chladničky. Pred prípravou primiešame ešte roztlačen
Potrebujeme
- 500 g vykosteného králičieho mäsa
- 4 lyžice solamylu
- 150 g mäkkej salámy
- 150 ml leča
- 4 vajcia
- 150 ml oleja
- 2 lyžičky vegety
- 1 cibuľa
- 3 strúčiky cesnaku
- soľ
Postup:
Salámu nakrájame na kocky, pridáme lečo, solamyl, vajcia, olej, vegetu, nakrájanú cibuľu a soľ. Všetko dobre premiešame a do marinády vložíme mäso nakrájané na drobné kúsky. Odložíme na 24 hodín do chladničky. Pred prípravou primiešame ešte roztlačený cesnak a opäť dobre premiešame. Z takto pripravenej masy tvoríme na panvici rezne, ktoré opečieme z oboch strán. Podávame so zemiakovou kašou. Rezne sa dajú rovnako pripraviť aj z kuracieho mäsa.
0 komentárov k “Voňavé rezne”Pridajte vlastný →