Potrebujeme
Kakaové cesto:
- 15 dkg polohrubej múky
- 5 dkg práškového cukru
- 5 dkg masla
- 1 PL kakaa
- 1 vajce
- 1 KL kypriaceho prášku
- 1-2 PL mlieka
Pudingová plnka:
- 5 dcl mlieka
- 55 g jahodového pudingu
- 5 dkg kryštálového cukru
- 2 vanilínové cukry
- 40 dkg tvarohu
Biele cesto:
- 2 vajcia
- 12 dkg práškového cukru
- 1 PL oleja
- 1 KL kypriaceho prášku
- 4 PL polohrubej múky
Postup:
Vypracujeme kakaové cesto, rozvaľkáme a dáme na vymastený plech. Popicháme vidličkou. Z mlieka, pudingu a cukru uvaríme puding, tvaroh vymiešame s vanilínovým cukrom, pridáme doň teplý puding a plnku rovnomerne rozotrieme na kakaové cesto. Celé vajcia vyšľaháme s práškovým cukrom, pridáme olej a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Biele cesto dáme na plnku v plechu a koláč upečieme.