Potrebujeme
Cesto:
- 3 vajcia
- 3 lyžice práškového cukru
- 3 lyžice horúcej vody
- olej
- 3 lyžice polohrubej múky
- pol lyžičky prášku do pečiva
- jahodový džem
Plnka:
- 1 Hera
- 3 dcl mlieka
- 1 Zlatý klas
- 1 vanilínový cukor
- 300 g práškového cukru
- kokos
Postup:
Žĺtky, cukor a horúcu vodu vyšľaháme do peny. Pridáme múku s práškom do pečiva a sneh z bielkov. Zamiešame a vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie. Upečieme pri teplote 150 stupňov dozlatista. Na vychladnutú natrieme džem a plnku, ktorú sme si pripravili z Hery, cukru a pudingu pripraveného z mlieka a Zlatého klasu. Roládu stočíme, opäť potrieme plnkou a posypeme kokosom. Necháme v chlade stuhnúť.