online receptár pre chutné varenieonline receptár pre chutné varenie

v kategórii:
všetky slová aspoň 1 slovo presný výraz
v názvoch podľa surovín podľa postupu

Vyberte si   recept
podľa obrázka

Vedeli ste, že ...

  • pri varení strukovín pridáme do vody trošku sódy bikarbóny, aby krásne zmäkli
  • pri príprave jablkového kompótu pridajte po vychladnutí lyžicu medu, bude oveľa lahodnejší
  • ak vám zostala polovica ošúpanej cibule, potrite ju maslom, zabaľte do potravinárskej fólie a dajte do chladničky
Anketa

Na www.recepty.pre-vas.sk by ste si kúpili


[811] domace potreby
domace potreby35 %
[529] nábytok
nábytok23 %
[481] elektrospotrebiče
elektrospotrebiče21 %
[472] knihy
knihy21 %

Celkový počet hlasov je 2293

Výsledky predchádzajúcich ankiet

Slonie žrádlo

Recepty pre vás - ŠalátyPridajte svoj obľúbený recept!

Zdenka Gabajová, 30. augusta 2010

Potrebujeme:

  • 1/2 kg mäkkej salámy
  • 3 cibule
  • 8 kyslých uhoriek
  • 1 lyžica horčice
  • 1 lyžica oleja
  • 1 lyžica octu
  • 100 g paradajkového pretlaku
  • 3 lyžičky kryštálového cukru
  • 150 g majonézy
  • soľ

Postup:

Cibuľu a uhorky posekáme nadrobno a zmiešame so salámou pokrájanou na rezance. Ocot, olej, paradajkový pretlak, horčicu, soľ a cukor povaríme na miernom ohni, kým sa nespoja na hladkú masu. Tou potom zalejeme uhorky so salámou. Po vychladnutí pridáme majonézu a dobre premiešame. Necháme odstáť v chladničke.

Dobrú chuť!


Náhodné 3 recepty:

Rajčiaková polievka

Na rozpálenom tuku speníme hladkú múku, pripravíme zápražku, zalejeme vlažným vývarom, primiešame rajčiakový pretlak, kryštálový cukor,...

Čítať celý recept

Medovníky

Všetky suroviny rukou zmiesime na hladké cesto. Ak by bolo príliš riedke, pridáme ešte trochu múky. Hotové cesto odložíme aspoň na 12 hodín...

Čítať celý recept

Čítať celý recept