online receptár pre chutné varenieonline receptár pre chutné varenie

v kategórii:
všetky slová aspoň 1 slovo presný výraz
v názvoch podľa surovín podľa postupu

Vyberte si   recept
podľa obrázka

Vedeli ste, že ...

  • ak sa chcete zbaviť zápachu rúk po príprave rýb, umyte si ich v troche piva. Príjemne vás prekvapia vôňou chleba
  • karfiol, brokolicu, šalát alebo kapustu pred prípravou ponoríme do slanej studenej vody, aby sme sa zbavili hmyzu
  • pri varení strukovín pridáme do vody trošku sódy bikarbóny, aby krásne zmäkli
Anketa

Na www.recepty.pre-vas.sk by ste si kúpili


[789] domace potreby
domace potreby36 %
[520] nábytok
nábytok23 %
[458] elektrospotrebiče
elektrospotrebiče21 %
[455] knihy
knihy20 %

Celkový počet hlasov je 2222

Výsledky predchádzajúcich ankiet

Slonie žrádlo

Recepty pre vás - ŠalátyPridajte svoj obľúbený recept!

Zdenka Gabajová, 30. augusta 2010

Potrebujeme:

  • 1/2 kg mäkkej salámy
  • 3 cibule
  • 8 kyslých uhoriek
  • 1 lyžica horčice
  • 1 lyžica oleja
  • 1 lyžica octu
  • 100 g paradajkového pretlaku
  • 3 lyžičky kryštálového cukru
  • 150 g majonézy
  • soľ

Postup:

Cibuľu a uhorky posekáme nadrobno a zmiešame so salámou pokrájanou na rezance. Ocot, olej, paradajkový pretlak, horčicu, soľ a cukor povaríme na miernom ohni, kým sa nespoja na hladkú masu. Tou potom zalejeme uhorky so salámou. Po vychladnutí pridáme majonézu a dobre premiešame. Necháme odstáť v chladničke.

Dobrú chuť!


Náhodné 3 recepty:

Syrová nátierka s cesnakom

Eidam nastrúhame, pridáme tavený syr, maslo, pokrájanú pažítku, cibuľku, pretlačený cesnek, majonézu a štipku korenia. Všetko spolu dobre...

Čítať celý recept

Pangasius s plesňovým syrom

Ryby nakrájame na menšie porcie, osolíme a obalíme v múke. Z oboch strán opečieme dozlatista. Nivu zmiešame s horčicou, rajčinovým pretlakom,...

Čítať celý recept

Dukátové buchtičky

500 ml mlieka dáme variť spolu s vanilínovými cukrami. Do zvyšku mlieka rozmiešame pudingový prášok, vylejeme do vriaceho mlieka a uvaríme puding....

Čítať celý recept