online receptár pre chutné varenieonline receptár pre chutné varenie

v kategórii:
všetky slová aspoň 1 slovo presný výraz
v názvoch podľa surovín podľa postupu

Vyberte si   recept
podľa obrázka

Vedeli ste, že ...

  • ak chcete chutnejší a farebnejší vývar z kostí, tak ich pred varením opečte v rúre
  • ak chcete jemnejšiu chuť kyslej šošovicovej polievky, použite namiesto octu horčicu
  • ak vám nejdú upečené koláčiky vyklápať z formičiek, položte ich na mokrú utierku
Anketa

Na www.recepty.pre-vas.sk by ste si kúpili


[1205] domace potreby
domace potreby37 %
[714] nábytok
nábytok22 %
[740] elektrospotrebiče
elektrospotrebiče22 %
[630] knihy
knihy19 %

Celkový počet hlasov je 3289

Výsledky predchádzajúcich ankiet

Slonie žrádlo

Recepty pre vás - ŠalátyPridajte svoj obľúbený recept!

Zdenka Gabajová, 30. augusta 2010

Potrebujeme:

  • 1/2 kg mäkkej salámy
  • 3 cibule
  • 8 kyslých uhoriek
  • 1 lyžica horčice
  • 1 lyžica oleja
  • 1 lyžica octu
  • 100 g paradajkového pretlaku
  • 3 lyžičky kryštálového cukru
  • 150 g majonézy
  • soľ

Postup:

Cibuľu a uhorky posekáme nadrobno a zmiešame so salámou pokrájanou na rezance. Ocot, olej, paradajkový pretlak, horčicu, soľ a cukor povaríme na miernom ohni, kým sa nespoja na hladkú masu. Tou potom zalejeme uhorky so salámou. Po vychladnutí pridáme majonézu a dobre premiešame. Necháme odstáť v chladničke.

Dobrú chuť!


Náhodné 3 recepty:

Cesnačka

Pokrájané zemiaky zalejeme vodou, pridáme soľ a mleté čierne korenie a dáme variť. Počas varenia si z približne 1 lyžice múky a oleja pripravím...

Čítať celý recept

Pangasius s plesňovým syrom

Ryby nakrájame na menšie porcie, osolíme a obalíme v múke. Z oboch strán opečieme dozlatista. Nivu zmiešame s horčicou, rajčinovým pretlakom,...

Čítať celý recept

Orechové košíčky

Zo surovín si vypracujeme cesto, ktoré plníme do košíkových formičiek. Upečieme, necháme prechladnúť a košíčky vyklopíme. Pripravíme si...

Čítať celý recept