online receptár pre chutné varenieonline receptár pre chutné varenie

v kategórii:
všetky slová aspoň 1 slovo presný výraz
v názvoch podľa surovín podľa postupu

Vyberte si   recept
podľa obrázka

Vedeli ste, že ...

  • ak nechcete mať upečené muffiny na okrajoch od múky z formy, vysypte ju kakaovým práškom
  • ak chcete mať sneh z bielkov do koláča kvalitnejší, mierne bielky osoľte a pridajte 4 cl vody
  • ak chcete, aby kysnuté buchty vydržali dlhšie čerstvé a vláčne, potrite ich hneď po vybratí z rúry vodou zmiešanou s rumom a cukrom
Anketa

Na www.recepty.pre-vas.sk by ste si kúpili


[897] domace potreby
domace potreby35 %
[579] nábytok
nábytok23 %
[566] elektrospotrebiče
elektrospotrebiče22 %
[526] knihy
knihy20 %

Celkový počet hlasov je 2568

Výsledky predchádzajúcich ankiet

Slonie žrádlo

Recepty pre vás - ŠalátyPridajte svoj obľúbený recept!

Zdenka Gabajová, 30. augusta 2010

Potrebujeme:

  • 1/2 kg mäkkej salámy
  • 3 cibule
  • 8 kyslých uhoriek
  • 1 lyžica horčice
  • 1 lyžica oleja
  • 1 lyžica octu
  • 100 g paradajkového pretlaku
  • 3 lyžičky kryštálového cukru
  • 150 g majonézy
  • soľ

Postup:

Cibuľu a uhorky posekáme nadrobno a zmiešame so salámou pokrájanou na rezance. Ocot, olej, paradajkový pretlak, horčicu, soľ a cukor povaríme na miernom ohni, kým sa nespoja na hladkú masu. Tou potom zalejeme uhorky so salámou. Po vychladnutí pridáme majonézu a dobre premiešame. Necháme odstáť v chladničke.

Dobrú chuť!


Náhodné 3 recepty:

Fazuľová polievka

24 hodín namočenú nescedenú fazuľu uvaríme do polomäkka. Na masti opražíme na drobnúčko pokrájanú cibuľu, pridáme fazuľu i s vodou, v...

Čítať celý recept

Medovníky

Všetky suroviny rukou zmiesime na hladké cesto. Ak by bolo príliš riedke, pridáme ešte trochu múky. Hotové cesto odložíme aspoň na 12 hodín...

Čítať celý recept

Višňová torta

Polevu s maslom roztopíme v horúcom vodnom kúpeli a necháme ju vychladnúť. Žĺtky oddelíme od bielkov, z bielkov a štipky soli vyšľaháme tuhý...

Čítať celý recept