Potrebujeme
- 1 liter mlieka
- 1 čokoládový puding
- 1 jahodový puding
- kryštálový cukor
- 4 veľké jablká
- ľubovoľné ovocie (aj kompótové)
- piškóty
- mletá škorica
Postup:
Jablká ošúpeme, zbavíme jaderníkov a pokrájame na menšie kúsky. Dáme do menšieho hrnca, podlejeme 1 dcl vody, pridáme 2 lyžice cukru a udusíme do mäkka. Pridáme lyžičku škorice a necháme vychladnúť.
Do vyššieho skleného pohára dáme na dno piškóty poliate ovocnou šťavou a do tretiny dusené jablká. Do druhej tretiny nalejeme čokoládový puding uvarený z prášku, pol litra mlieka a 2 lyžíc cukru. Vložíme ovocie a pohár doplníme jahodovým pudingom uvareným rovnako ako čokoládový. Povrch ľubovoľne ozdobíme.